Yuri Berchiche Izeta

Biografie

Yuri Berchiche Izeta is een 34-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Yuri speelde was Real Betis - Athletic Club op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Yuri Berchiche Izeta in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Yuri Berchiche Izeta in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Yuri Berchiche Izeta in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Yuri Berchiche Izeta een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Yuri Berchiche Izeta een assist heeft gegeven in de match.

Stats Yuri Berchiche Izeta

Bekijk de matchen en statistieken van Yuri Berchiche Izeta. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Yuri Berchiche Izeta hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Yuri

Achternaam

Berchiche Izeta

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1990-02-10

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Zarautz

Afkomst

Spanje

Lengte

181 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Yuri Berchiche Izeta mee voetbalt bij Athletic Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook