Mohammed Abbas Ahmed Abdulla Hasan Al Baloushi

Biografie

Mohammed Abbas Ahmed Abdulla Hasan Al Baloushi is een 20-jarige voetballer uit Verenigde Arabische Emiraten die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Mohammed Abbas Ahmed speelde was Al Ain - Sharjah FC op 2022-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mohammed Abbas Ahmed Abdulla Hasan Al Baloushi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mohammed Abbas Ahmed Abdulla Hasan Al Baloushi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mohammed Abbas Ahmed Abdulla Hasan Al Baloushi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mohammed Abbas Ahmed Abdulla Hasan Al Baloushi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mohammed Abbas Ahmed Abdulla Hasan Al Baloushi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mohammed Abbas Ahmed Abdulla Hasan Al Baloushi

Bekijk de matchen en statistieken van Mohammed Abbas Ahmed Abdulla Hasan Al Baloushi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag.

Voetballer wiki

Voornaam

Mohammed Abbas Ahmed

Achternaam

Abdulla Hasan Al Baloushi

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2002-09-30

Geboorteland

Verenigde Arabische Emiraten

Nationaliteit

Verenigde Arabische Emiraten

Lengte

174 cm

Gewicht

60 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mohammed Abbas Ahmed Abdulla Hasan Al Baloushi mee voetbalt bij Al Ain, United Arab Emirates, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook