Semih Güler (in)
Tayyib Talha Sanuç (uit)
117'

22'
Doelpunt door Wilson Bruno Naval Eduardo in minuut 22. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Cristian Alexis Borja González was dit niet mogelijk geweest. 1-0 is de score.
38'
Babajide David Akintola voert een mooie assist uit. Doelpunt door Erhun Aksel Öztümer. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
109'
Een strafschop. Efkan Bekiroglu gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Wilson Bruno Naval Eduardo scoort. Na deze goal is het 2-1.
121'
Bij Britt Assombalonga geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Daniel João Santos Candeias scoort. Het staat nu 3-2.
122'
Een gemiste strafschop door S. Guler. Het blijft 3-2.
123'
We zijn in minuut 123 als er een penalty gefloten wordt. N. Milunovic schiet en mist. Wat jammer.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Gökhan İnler scoort. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Emre Akbaba scoort. 4-3 is de score.
124'
Een gemiste strafschop door Matías Ezequiel Vargas Martín. Het blijft 4-3.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. João Pedro Barradas Novais scoort. 5-3 is de score.