Joher Khadim Rassoul

Biografie

Joher Khadim Rassoul is een 27-jarige voetballer uit Senegal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Joher Khadim speelde was Adana Demirspor - Alanyaspor op 2023-05-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Joher Khadim Rassoul in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Joher Khadim Rassoul in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Joher Khadim Rassoul in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Joher Khadim Rassoul een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Joher Khadim Rassoul een assist heeft gegeven in de match.

Stats Joher Khadim Rassoul

Bekijk de matchen en statistieken van Joher Khadim Rassoul. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Joher Khadim Rassoul hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Joher Khadim

Achternaam

Rassoul

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-12-31

Geboorteland

Senegal

Nationaliteit

Senegal

Lengte

187 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Joher Khadim Rassoul mee voetbalt bij Alanyaspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook