Britt Assombalonga

Biografie

Britt Assombalonga is een 31-jarige voetballer uit Democratische Republiek Congo die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Britt speelde was Antalyaspor - Pendikspor op 2024-01-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Britt Assombalonga in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Britt Assombalonga in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Britt Assombalonga in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Britt Assombalonga een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Britt Assombalonga een assist heeft gegeven in de match.

Stats Britt Assombalonga

Bekijk de matchen en statistieken van Britt Assombalonga. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Britt Assombalonga hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Britt

Achternaam

Assombalonga

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-12-06

Geboorteland

Democratische Republiek Congo

Geboorteplaats

Kinshasa

Afkomst

Democratische Republiek Congo

Lengte

177 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Britt Assombalonga mee voetbalt bij Congo DR, Antalyaspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook