95'

42'
Doelpunt door Ignacio Martín Fernández in minuut 42. 1-0 is de score.
56'
Doelpunt door Gabriel Barbosa Almeida in minuut 56. Alles is terug mogelijk nu met de 1-1.
64'
Lázaro Vinicius Marques voert een mooie assist uit. Doelpunt door Bruno Henrique Pinto. 1-2 is de score.
75'
Doelpunt door Givanildo Vieira de Souza in minuut 75. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Eduardo Jesús Vargas Rojas was dit niet mogelijk geweest. Alles is terug mogelijk nu met de 2-2.
132'
Een gemiste strafschop door Victor Alexander da Silva. Het blijft 2-2.
132'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Givanildo Vieira de Souza scoort. 3-2 is de score.
131'
We zijn in minuut 131 als er een penalty gefloten wordt. Souza Hugo schiet en mist. Wat jammer.
131'
Een strafschop. Diego Roberto Godín Leal gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
130'
Een gemiste strafschop door F. Bruno. Het blijft 3-2.
130'
We zijn in minuut 130 als er een penalty gefloten wordt. Mariano Ferreira Filho schiet en mist. Wat jammer.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. L. Pereira scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
129'
Bij Nathan Raphael Pelae Cardoso geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-3 is de score.
128'
Een gemiste strafschop door Matheus França Silva. Het blijft 4-3.
128'
Een gemiste strafschop door Everson Felipe Marques Pires. Het blijft 4-3.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. J. Gomes scoort. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
127'
Bij Jair Rodrigues Júnior geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-4 is de score.
126'
We zijn in minuut 126 als er een penalty gefloten wordt. W. Arao schiet en mist. Wat jammer.
126'
We zijn in minuut 126 als er een penalty gefloten wordt. Gonçalo Rosa Gonçalves Pereira Rodrigues schiet en mist. Wat jammer.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Gabriel Barbosa Almeida scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 5-5.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Eduardo Jesús Vargas Rojas scoort. Na deze goal is het 6-5.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. D. Luiz scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 6-6.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. G. Arana scoort. Het staat nu 7-6.
123'
Bij Diego Washington Ferreira Lopes geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 7-7. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Santos Ademir scoort. Na deze goal is het 8-7.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Victor Alexander da Silva scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 8-8. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
122'
Bij Ignacio Martín Fernández geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 9-8.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Lázaro Vinicius Marques scoort. 9-9. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
121'
Bij Givanildo Vieira de Souza geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 10-9 is de score. Een hattrick voor Givanildo Vieira de Souza.