Victor Alexander da Silva

Biografie

Victor Alexander da Silva is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Victor Alexander speelde was Burnley - Brighton op 2024-04-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Victor Alexander da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Victor Alexander da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Victor Alexander da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Victor Alexander da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Victor Alexander da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Victor Alexander da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Victor Alexander da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Victor Alexander da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Victor Alexander

Achternaam

da Silva

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-07-23

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Lengte

175 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Victor Alexander da Silva mee voetbalt bij Burnley, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook