Ignacio Martín Fernández

Biografie

Ignacio Martín Fernández is een 34-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ignacio Martín speelde was River Plate - Libertad Asuncion op 2024-05-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ignacio Martín Fernández in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ignacio Martín Fernández in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ignacio Martín Fernández in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ignacio Martín Fernández een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ignacio Martín Fernández een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ignacio Martín Fernández

Bekijk de matchen en statistieken van Ignacio Martín Fernández. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ignacio Martín Fernández hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ignacio Martín

Achternaam

Fernández

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1990-01-12

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Castelli

Afkomst

Argentinië

Lengte

182 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ignacio Martín Fernández mee voetbalt bij Argentina, River Plate, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook