César Ignacio Pinares Tamayo (in)
Nicolás Alexander Maturana Caneo (uit)
78'

16'
Doelpunt door Iván Andrés Morales Bravo in minuut 16. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van César Ignacio Pinares Tamayo was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-0.
29'
Doelpunt door Iván Andrés Morales Bravo in minuut 29. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jaime Andrés Valdés Zapata was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-0. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
32'
Bij Flavio Germán Ciampichetti geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-1.
33'
Doelpunt door Matías Ezequiel Zaldivia in minuut 33. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Juan Manuel Insaurralde was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 3-1.
73'
Doelpunt door Eduard Alexander Bello Gil in minuut 73. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jason Flores Abrigo was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 3-2.
77'
Doelpunt door Flavio Germán Ciampichetti in minuut 77. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jason Flores Abrigo was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.