Damián Alfredo Pérez

Biografie

Damián Alfredo Pérez is een 32-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Damián Alfredo speelde was Godoy Cruz - Sarmiento Junin op 2021-09-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Damián Alfredo Pérez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Damián Alfredo Pérez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Damián Alfredo Pérez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Damián Alfredo Pérez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Damián Alfredo Pérez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Damián Alfredo Pérez

Bekijk de matchen en statistieken van Damián Alfredo Pérez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Damián Alfredo Pérez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Damián Alfredo

Achternaam

Pérez

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1988-12-22

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Lanús

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

170 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Damián Alfredo Pérez mee voetbalt bij Godoy Cruz, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook