Flavio Germán Ciampichetti

Biografie

Flavio Germán Ciampichetti is een 34-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Flavio Germán speelde was KAS Eupen - Cercle Brugge op 2020-02-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Flavio Germán Ciampichetti in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Flavio Germán Ciampichetti in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Flavio Germán Ciampichetti in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Flavio Germán Ciampichetti een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Flavio Germán Ciampichetti een assist heeft gegeven in de match.

Stats Flavio Germán Ciampichetti

Bekijk de matchen en statistieken van Flavio Germán Ciampichetti. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Flavio Germán Ciampichetti hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Flavio Germán

Achternaam

Ciampichetti

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1988-03-07

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Pergamino

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

186 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Flavio Germán Ciampichetti mee voetbalt bij KAS Eupen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook