Alexandru Ionuț Mitriță (in)
Daniel Bedoya (uit)
90'

7'
Doelpunt door Fabrice Picault in minuut 7. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jamiro Gregory Monteiro Alvarenga was dit niet mogelijk geweest. 0-1 is de score.
23'
Bij Maximiliano Nicol Moralez geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
30'
Jamiro Gregory Monteiro Alvarenga voert een mooie assist uit. Doelpunt door Kacper Przybyłko. Na deze goal is het 1-2.
55'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Maximiliano Nicol Moralez scoort. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
71'
Maximiliano Nicol Moralez voert een mooie assist uit. Doelpunt door Valentín Mariano José Castellanos Giménez. 3-2 is de score.
78'
Doelpunt door Valentín Mariano José Castellanos Giménez in minuut 78. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Maximiliano Nicol Moralez was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 4-2. Goal 2 voor Castellanos Giménez.