Juan Pablo Torres

Biografie

Juan Pablo Torres is een 24-jarige voetballer uit Verenigde Staten die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Juan Pablo speelde was Hartford Athletic - Tulsa Roughnecks op 2023-10-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Pablo Torres in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Pablo Torres in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Pablo Torres in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Pablo Torres een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Pablo Torres een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Pablo Torres

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Pablo Torres. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Pablo Torres hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Pablo

Achternaam

Torres

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-07-26

Geboorteland

Verenigde Staten

Geboorteplaats

Lilburn

Afkomst

Verenigde Staten

Lengte

173 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Pablo Torres mee voetbalt bij Hartford Athletic, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook