Alexandru Ionuț Mitriță

Biografie

Alexandru Ionuț Mitriță is een 26-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Alexandru Ionuț speelde was Volos NFC - PAOK op 2022-01-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alexandru Ionuț Mitriță in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alexandru Ionuț Mitriță in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alexandru Ionuț Mitriță in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alexandru Ionuț Mitriță een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alexandru Ionuț Mitriță een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alexandru Ionuț Mitriță

Bekijk de matchen en statistieken van Alexandru Ionuț Mitriță. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alexandru Ionuț Mitriță hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alexandru Ionuț

Achternaam

Mitriță

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1995-02-08

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

Craiova

Nationaliteit

Roemenië

Lengte

165 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alexandru Ionuț Mitriță mee voetbalt bij Romania, New York City FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook