95'

Vorige confrontaties

Verslag

4'
Doelpunt door Elias Manoel Alves de Paula in minuut 4. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Omir Fernandez was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 0-1.
68'
Doelpunt door Nathan Harriel in minuut 68. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Kai Wagner was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
121'
We zijn in minuut 121 als er een penalty gefloten wordt. Lewis Morgan schiet en mis. Wat jammer.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jack Elliott scoort. Na deze goal is het 2-1.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Frankie Amaya scoort. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
124'
Bij Mikael Uhre geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-2.
125'
We zijn in minuut 125 als er een penalty gefloten wordt. Daniel Edelman schiet en mis. Wat jammer.
126'
Een strafschop. Jack McGlynn gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Sean Nealis scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 3-3.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Julián Simón Carranza scoort. 4-3 is de score.
129'
Bij John Tolkin geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 4-4.
130'
Bij Jesús Daniel Bueno Añez geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 5-4.