Lucas Lima Linhares

Biografie

Lucas Lima Linhares is een 27-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Lucas speelde was New York Red Bulls - FC Cincinnati op 2023-11-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lucas Lima Linhares in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lucas Lima Linhares in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lucas Lima Linhares in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lucas Lima Linhares een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lucas Lima Linhares een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lucas Lima Linhares

Bekijk de matchen en statistieken van Lucas Lima Linhares. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lucas Lima Linhares hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lucas

Achternaam

Lima Linhares

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-09-28

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Lengte

169 cm

Gewicht

60 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lucas Lima Linhares mee voetbalt bij New York Red Bulls, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook