Yacine Brahimi (in)
Mehdi Jean Tahrat (uit)
114'

62'
Bij Yacine Brahimi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 0-1 is de score.
63'
Doelpunt door Mohammed Nahiri in minuut 63. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Abdelilah Hafidi was dit niet mogelijk geweest. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
102'
Doelpunt door Mohamed Youcef Belaïli. Na deze goal is het 1-2.
111'
Mohamed Chibi voert een mooie assist uit. Doelpunt door Badr Banoun. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
121'
Bij Mohamed Youcef Belaïli geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-3. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Soufiane Rahimi scoort. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Sofiane Bendebka scoort. Het staat nu 3-4.
124'
Bij Badr Banoun geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Abdelkader Bedrane scoort. Het staat nu 4-5.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Yahya Jabrane scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 5-5.
127'
Bij Houcine Benayada geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-6.
128'
We zijn in minuut 128 als er een penalty gefloten wordt. Karim El Berkaoui schiet en mis. Wat jammer.
129'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Mohamed Amine Tougai scoort. 5-7 is de score.