Wout Faes

Biografie

Wout Faes is een 25-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Wout speelde was Leicester - QPR op 2024-03-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Wout Faes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Wout Faes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Wout Faes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Wout Faes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Wout Faes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Wout Faes

Bekijk de matchen en statistieken van Wout Faes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Wout Faes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Meer over Wout Faes

Rode Duivel

Op 5 november 2021 werd Faes voor het eerst geselecteerd bij de Rode Duivels. Dit voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland. Ook voor de uitwedstrijd tegen Wales in diezelfde kwalificatiecampagne is Wout Faes geselecteerd bij de Belgische nationale ploeg.

Op 10 november 2021 werd Faes samen met andere nieuwkomer Dante Vanzeir  op de gekende manier ingewijd door de andere Rode Duivels. Bekijk hieronder de Twitter-video.

Voetballer wiki

Voornaam

Wout

Achternaam

Faes

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-04-03

Geboorteland

België

Afkomst

België

Lengte

187 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Wout Faes mee voetbalt bij Leicester, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook