Wesley Moraes Ferreira da Silva

Biografie

Wesley Moraes Ferreira da Silva is een 27-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Wesley speelde was Stoke City - Brighton op 2024-01-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Wesley Moraes Ferreira da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Wesley Moraes Ferreira da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Wesley Moraes Ferreira da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Wesley Moraes Ferreira da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Wesley Moraes Ferreira da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Wesley Moraes Ferreira da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Wesley Moraes Ferreira da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Wesley Moraes Ferreira da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Wesley Moraes Ferreira da Silva

Het laatste nieuws gerelateerd aan Wesley Moraes Ferreira da Silva. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Wesley

Achternaam

Moraes Ferreira da Silva

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-11-26

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Juiz de Fora

Afkomst

Brazilië

Lengte

191 cm

Gewicht

93 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Wesley Moraes Ferreira da Silva mee voetbalt bij Brazil, Stoke City, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook