Victor Okoh Boniface

Biografie

Victor Okoh Boniface is een voetballer uit Nigeria die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Victor Okoh speelde was Bayer Leverkusen - FC Augsburg op 2024-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Victor Okoh Boniface in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Victor Okoh Boniface in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Victor Okoh Boniface in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Victor Okoh Boniface een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Victor Okoh Boniface een assist heeft gegeven in de match.

Stats Victor Okoh Boniface

Bekijk de matchen en statistieken van Victor Okoh Boniface. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Victor Okoh Boniface hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Victor Okoh

Achternaam

Boniface

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Geboorteland

Nigeria

Afkomst

Nigeria

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Victor Okoh Boniface mee voetbalt bij Bayer Leverkusen, Nigeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook