Toby Alderweireld

Biografie

Toby Alderweireld is een 35-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Toby speelde was Royal Antwerp FC - RSC Anderlecht op 2024-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Toby Alderweireld in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Toby Alderweireld in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Toby Alderweireld in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Toby Alderweireld een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Toby Alderweireld een assist heeft gegeven in de match.

Stats Toby Alderweireld

Bekijk de matchen en statistieken van Toby Alderweireld. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Toby Alderweireld hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Toby Alderweireld

Het laatste nieuws gerelateerd aan Toby Alderweireld. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Toby

Achternaam

Alderweireld

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1989-03-02

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Wilrijk

Afkomst

België

Lengte

187 cm

Gewicht

90 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Toby Alderweireld mee voetbalt bij Royal Antwerp FC, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook