Thibault Peyre

Biografie

Thibault Peyre is een 29-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Thibault speelde was KV Kortrijk - KV Mechelen op 2021-08-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Thibault Peyre in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Thibault Peyre in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Thibault Peyre in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Thibault Peyre een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Thibault Peyre een assist heeft gegeven in de match.

Stats Thibault Peyre

Bekijk de matchen en statistieken van Thibault Peyre. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Thibault Peyre hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Thibault Peyre

Het laatste nieuws gerelateerd aan Thibault Peyre. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Thibault

Achternaam

Peyre

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1992-10-03

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Martigues

Nationaliteit

Frankrijk

Lengte

184 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Thibault Peyre mee voetbalt bij KV Mechelen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook