Taylor Harwood-Bellis

Biografie

Taylor Harwood-Bellis is een 19-jarige voetballer uit Verenigd Koningkrijk die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Taylor speelde was RSC Anderlecht - Beerschot op 2021-10-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Taylor Harwood-Bellis in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Taylor Harwood-Bellis in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Taylor Harwood-Bellis in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Taylor Harwood-Bellis een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Taylor Harwood-Bellis een assist heeft gegeven in de match.

Stats Taylor Harwood-Bellis

Bekijk de matchen en statistieken van Taylor Harwood-Bellis. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Taylor Harwood-Bellis hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Taylor

Achternaam

Harwood-Bellis

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

19 jaar

Geboortedatum

2002-01-30

Geboorteland

Verenigd Koningkrijk

Nationaliteit

Verenigd Koningkrijk

Lengte

179 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Taylor Harwood-Bellis mee voetbalt bij RSC Anderlecht, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook