Silvère Ganvoula M'boussy

Biografie

Silvère Ganvoula M'boussy is een 27-jarige voetballer uit Congo die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Silvère speelde was Gambia - Congo op 2023-09-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Silvère Ganvoula M'boussy in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Silvère Ganvoula M'boussy in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Silvère Ganvoula M'boussy in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Silvère Ganvoula M'boussy een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Silvère Ganvoula M'boussy een assist heeft gegeven in de match.

Stats Silvère Ganvoula M'boussy

Bekijk de matchen en statistieken van Silvère Ganvoula M'boussy. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Silvère Ganvoula M'boussy hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Silvère

Achternaam

Ganvoula M'boussy

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-06-22

Geboorteland

Congo

Geboorteplaats

Brazzaville

Afkomst

Congo

Lengte

191 cm

Gewicht

90 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Silvère Ganvoula M'boussy mee voetbalt bij BSC Young Boys, Congo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook