Siebe Schrijvers

Biografie

Siebe Schrijvers is een 27-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Siebe speelde was OH Leuven - KVC Westerlo op 2024-05-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Siebe Schrijvers in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Siebe Schrijvers in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Siebe Schrijvers in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Siebe Schrijvers een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Siebe Schrijvers een assist heeft gegeven in de match.

Stats Siebe Schrijvers

Bekijk de matchen en statistieken van Siebe Schrijvers. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Siebe Schrijvers hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Siebe Schrijvers

Het laatste nieuws gerelateerd aan Siebe Schrijvers. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Siebe

Achternaam

Schrijvers

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-07-18

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Lommel

Afkomst

België

Lengte

178 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Siebe Schrijvers mee voetbalt bij OH Leuven, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook