Rocky Bushiri

Biografie

Rocky Bushiri is een 22-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Rocky speelde was Dundee - Hibernian op 2022-05-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rocky Bushiri in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rocky Bushiri in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rocky Bushiri in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rocky Bushiri een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rocky Bushiri een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rocky Bushiri

Bekijk de matchen en statistieken van Rocky Bushiri. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rocky Bushiri hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Rocky Bushiri

Het laatste nieuws gerelateerd aan Rocky Bushiri. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Rocky

Achternaam

Bushiri

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

1999-11-30

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Lengte

180 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rocky Bushiri mee voetbalt bij Hibernian, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook