Philippe Coutinho Correia

Biografie

Philippe Coutinho Correia is een 30-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Philippe speelde was Leeds - Aston Villa op 2022-10-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Philippe Coutinho Correia in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Philippe Coutinho Correia in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Philippe Coutinho Correia in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Philippe Coutinho Correia een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Philippe Coutinho Correia een assist heeft gegeven in de match.

Stats Philippe Coutinho Correia

Bekijk de matchen en statistieken van Philippe Coutinho Correia. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Philippe Coutinho Correia hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Philippe

Achternaam

Coutinho Correia

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-06-12

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Rio de Janeiro

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

172 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Philippe Coutinho Correia mee voetbalt bij Aston Villa, Brazil, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook