Nicaise Kudimbana Mulopo

Biografie

Nicaise Kudimbana Mulopo is een 35-jarige voetballer uit Democratische Republiek Congo die meestal als doelman speelt. De laatste match die Nicaise speelde was Sint-Eloois-Winkel - La Louvière Centre op 2021-11-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nicaise Kudimbana Mulopo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nicaise Kudimbana Mulopo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nicaise Kudimbana Mulopo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nicaise Kudimbana Mulopo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nicaise Kudimbana Mulopo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nicaise Kudimbana Mulopo

Bekijk de matchen en statistieken van Nicaise Kudimbana Mulopo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nicaise Kudimbana Mulopo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nicaise

Achternaam

Kudimbana Mulopo

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1987-01-21

Geboorteland

Democratische Republiek Congo

Geboorteplaats

Boma

Nationaliteit

Democratische Republiek Congo

Lengte

190 cm

Gewicht

94 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nicaise Kudimbana Mulopo mee voetbalt bij Sint-Eloois-Winkel, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook