Munashe Peter Garananga

Biografie

Munashe Peter Garananga is een 23-jarige voetballer uit Zimbabwe die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Munashe Peter speelde was Zuid-Afrika - Zimbabwe op 2024-06-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Munashe Peter Garananga in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Munashe Peter Garananga in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Munashe Peter Garananga in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Munashe Peter Garananga een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Munashe Peter Garananga een assist heeft gegeven in de match.

Stats Munashe Peter Garananga

Bekijk de matchen en statistieken van Munashe Peter Garananga. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Munashe Peter Garananga hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Munashe Peter

Achternaam

Garananga

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2001-01-18

Geboorteland

Zimbabwe

Afkomst

Zimbabwe

Lengte

186 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Munashe Peter Garananga mee voetbalt bij Sheriff Tiraspol, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook