Marco Ilaimaharitra

Biografie

Marco Ilaimaharitra is een 28-jarige voetballer uit Madagascar die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Marco speelde was KAA Gent - Sporting Charleroi op 2024-03-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marco Ilaimaharitra in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marco Ilaimaharitra in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marco Ilaimaharitra in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marco Ilaimaharitra een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marco Ilaimaharitra een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marco Ilaimaharitra

Bekijk de matchen en statistieken van Marco Ilaimaharitra. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marco Ilaimaharitra hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marco

Achternaam

Ilaimaharitra

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-07-26

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Mulhouse

Afkomst

Madagascar

Lengte

177 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marco Ilaimaharitra mee voetbalt bij Sporting Charleroi, Madagascar, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook