Mamadou Sylla Diallo

Biografie

Mamadou Sylla Diallo is een 30-jarige voetballer uit Senegal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Mamadou speelde was FC Cartagena - Valladolid op 2024-04-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mamadou Sylla Diallo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mamadou Sylla Diallo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mamadou Sylla Diallo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mamadou Sylla Diallo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mamadou Sylla Diallo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mamadou Sylla Diallo

Bekijk de matchen en statistieken van Mamadou Sylla Diallo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mamadou Sylla Diallo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mamadou

Achternaam

Sylla Diallo

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-03-20

Geboorteland

Senegal

Geboorteplaats

Kédougou

Afkomst

Senegal

Lengte

184 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mamadou Sylla Diallo mee voetbalt bij Valladolid, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook