Mahmoud Ibrahim Hassan

Biografie

Mahmoud Ibrahim Hassan is een 28-jarige voetballer uit Egypte die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Mahmoud Ibrahim speelde was Galatasaray - Trabzonspor op 2023-08-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mahmoud Ibrahim Hassan in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mahmoud Ibrahim Hassan in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mahmoud Ibrahim Hassan in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mahmoud Ibrahim Hassan een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mahmoud Ibrahim Hassan een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mahmoud Ibrahim Hassan

Bekijk de matchen en statistieken van Mahmoud Ibrahim Hassan. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mahmoud Ibrahim Hassan hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mahmoud Ibrahim

Achternaam

Hassan

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-10-01

Geboorteland

Egypte

Geboorteplaats

Kafr el-Sheikh

Afkomst

Egypte

Lengte

180 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mahmoud Ibrahim Hassan mee voetbalt bij Trabzonspor, Egypt, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook