Loïs Openda

Biografie

Loïs Openda is een 24-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Loïs speelde was FC Heidenheim - RB Leipzig op 2024-04-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Loïs Openda in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Loïs Openda in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Loïs Openda in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Loïs Openda een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Loïs Openda een assist heeft gegeven in de match.

Stats Loïs Openda

Bekijk de matchen en statistieken van Loïs Openda. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Loïs Openda hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Loïs Openda

Het laatste nieuws gerelateerd aan Loïs Openda. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Loïs

Achternaam

Openda

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

2000-02-16

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Liège

Afkomst

België

Lengte

174 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Loïs Openda mee voetbalt bij RB Leipzig, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook