Liberato Gianpaolo Cacace

Biografie

Liberato Gianpaolo Cacace is een 20-jarige voetballer uit Nieuw-Zeeland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Liberato Gianpaolo speelde was STVV Sint-Truiden - RSC Anderlecht op 2021-04-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Liberato Gianpaolo Cacace in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Liberato Gianpaolo Cacace in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Liberato Gianpaolo Cacace in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Liberato Gianpaolo Cacace een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Liberato Gianpaolo Cacace een assist heeft gegeven in de match.

Stats Liberato Gianpaolo Cacace

Bekijk de matchen en statistieken van Liberato Gianpaolo Cacace. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Liberato Gianpaolo Cacace hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Liberato Gianpaolo

Achternaam

Cacace

Voetbalclub

Positie

Middenvelder

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2000-09-27

Geboorteland

Nieuw-Zeeland

Geboorteplaats

Wellington

Nationaliteit

Nieuw-Zeeland

Lengte

170 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Liberato Gianpaolo Cacace mee voetbalt bij STVV Sint-Truiden, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook