Lachlan Robert Tua Jackson

Biografie

Lachlan Robert Tua Jackson is een 29-jarige voetballer uit Australië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Lachlan Robert speelde was Incheon United - Suwon City FC op 2024-07-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lachlan Robert Tua Jackson in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lachlan Robert Tua Jackson in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lachlan Robert Tua Jackson in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lachlan Robert Tua Jackson een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lachlan Robert Tua Jackson een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lachlan Robert Tua Jackson

Bekijk de matchen en statistieken van Lachlan Robert Tua Jackson. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lachlan Robert Tua Jackson hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lachlan Robert

Achternaam

Tua Jackson

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1995-03-12

Geboorteland

Australië

Afkomst

Australië

Lengte

196 cm

Gewicht

90 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lachlan Robert Tua Jackson mee voetbalt bij Suwon City FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook