Kristoffer Peterson

Biografie

Kristoffer Peterson is een 27-jarige voetballer uit Zweden die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Kristoffer speelde was Fortuna Dusseldorf - FC Kaiserslautern op 2022-11-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kristoffer Peterson in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kristoffer Peterson in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kristoffer Peterson in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kristoffer Peterson een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kristoffer Peterson een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kristoffer Peterson

Bekijk de matchen en statistieken van Kristoffer Peterson. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kristoffer Peterson hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Kristoffer

Achternaam

Peterson

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1994-11-28

Geboorteland

Zweden

Geboorteplaats

Göteborg

Nationaliteit

Zweden

Lengte

185 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kristoffer Peterson mee voetbalt bij Fortuna Dusseldorf, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook