Koen Van Langendonck

Biografie

Koen Van Langendonck is een 33-jarige voetballer uit België die meestal als doelman speelt. De laatste match die Koen speelde was Sporting Charleroi - KVC Westerlo op 2021-02-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Koen Van Langendonck in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Koen Van Langendonck in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Koen Van Langendonck in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Koen Van Langendonck een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Koen Van Langendonck een assist heeft gegeven in de match.

Stats Koen Van Langendonck

Bekijk de matchen en statistieken van Koen Van Langendonck. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Koen Van Langendonck hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Koen

Achternaam

Van Langendonck

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-06-09

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Neerpelt

Nationaliteit

België

Lengte

189 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Koen Van Langendonck mee voetbalt bij KVC Westerlo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook