Kéres Angelau Masangu

Biografie

Kéres Angelau Masangu is een 24-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Kéres Angelau speelde was FCV Dender EH - KV Kortrijk op 2023-11-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kéres Angelau Masangu in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kéres Angelau Masangu in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kéres Angelau Masangu in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kéres Angelau Masangu een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kéres Angelau Masangu een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kéres Angelau Masangu

Bekijk de matchen en statistieken van Kéres Angelau Masangu. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kéres Angelau Masangu hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Kéres Angelau

Achternaam

Masangu

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

2000-03-07

Geboorteland

België

Afkomst

België

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kéres Angelau Masangu mee voetbalt bij FCV Dender EH, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook