Jorge Luiz Frello Filho

Biografie

Jorge Luiz Frello Filho is een 32-jarige voetballer uit Italië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jorge Luiz speelde was Bayern Munich - Arsenal op 2024-04-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jorge Luiz Frello Filho in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jorge Luiz Frello Filho in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jorge Luiz Frello Filho in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jorge Luiz Frello Filho een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jorge Luiz Frello Filho een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jorge Luiz Frello Filho

Bekijk de matchen en statistieken van Jorge Luiz Frello Filho. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jorge Luiz Frello Filho hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jorge Luiz

Achternaam

Frello Filho

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1991-12-20

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Imbituba

Afkomst

Italië

Lengte

180 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jorge Luiz Frello Filho mee voetbalt bij Arsenal, Italy, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook