Jonathan Kindermans

Biografie

Jonathan Kindermans is een 27-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jonathan speelde was Lierse Kempenzonen - Dender op 2020-02-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jonathan Kindermans in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jonathan Kindermans in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jonathan Kindermans in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jonathan Kindermans een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jonathan Kindermans een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jonathan Kindermans

Bekijk de matchen en statistieken van Jonathan Kindermans. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jonathan Kindermans hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jonathan

Achternaam

Kindermans

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1994-12-27

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Anderlecht

Nationaliteit

België

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jonathan Kindermans mee voetbalt bij Lierse Kempenzonen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook