Jonathan David

Biografie

Jonathan David is een 23-jarige voetballer uit Canada die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jonathan speelde was Estac Troyes - Lille op 2023-06-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jonathan David in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jonathan David in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jonathan David in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jonathan David een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jonathan David een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jonathan David

Bekijk de matchen en statistieken van Jonathan David. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jonathan David hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Jonathan David

Het laatste nieuws gerelateerd aan Jonathan David. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Jonathan

Achternaam

David

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-01-14

Geboorteland

Verenigde Staten

Geboorteplaats

New York

Nationaliteit

Canada

Lengte

177 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jonathan David mee voetbalt bij Lille, Canada, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook