Jean Thierry Lazare Amani

Biografie

Jean Thierry Lazare Amani is een 26-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jean Thierry speelde was Royale Union Saint-Gilloise - RSC Anderlecht op 2024-05-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jean Thierry Lazare Amani in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jean Thierry Lazare Amani in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jean Thierry Lazare Amani in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jean Thierry Lazare Amani een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jean Thierry Lazare Amani een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jean Thierry Lazare Amani

Bekijk de matchen en statistieken van Jean Thierry Lazare Amani. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jean Thierry Lazare Amani hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jean Thierry

Achternaam

Lazare Amani

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-03-07

Geboorteland

Ivoorkust

Geboorteplaats

Diégonéfla

Afkomst

Ivoorkust

Lengte

172 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jean Thierry Lazare Amani mee voetbalt bij Ivory Coast, Royale Union Saint-Gilloise, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook