Hendrik Van Crombrugge

Biografie

Hendrik Van Crombrugge is een 30-jarige voetballer uit België die meestal als doelman speelt. De laatste match die Hendrik speelde was KV Oostende - KRC Genk op 2023-12-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Hendrik Van Crombrugge in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Hendrik Van Crombrugge in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Hendrik Van Crombrugge in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Hendrik Van Crombrugge een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Hendrik Van Crombrugge een assist heeft gegeven in de match.

Stats Hendrik Van Crombrugge

Bekijk de matchen en statistieken van Hendrik Van Crombrugge. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Hendrik Van Crombrugge hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Hendrik Van Crombrugge

Het laatste nieuws gerelateerd aan Hendrik Van Crombrugge. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Hendrik

Achternaam

Van Crombrugge

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-04-30

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Leuven

Afkomst

België

Lengte

189 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Hendrik Van Crombrugge mee voetbalt bij KRC Genk, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook