Hannes Van der Bruggen

Biografie

Hannes Van der Bruggen is een 30-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Hannes speelde was Standard Luik - Cercle Brugge op 2023-05-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Hannes Van der Bruggen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Hannes Van der Bruggen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Hannes Van der Bruggen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Hannes Van der Bruggen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Hannes Van der Bruggen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Hannes Van der Bruggen

Bekijk de matchen en statistieken van Hannes Van der Bruggen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Hannes Van der Bruggen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Hannes

Achternaam

Van der Bruggen

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-04-01

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Burst

Nationaliteit

België

Lengte

181 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Hannes Van der Bruggen mee voetbalt bij Cercle Brugge, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook