Guillaume François

Biografie

Guillaume François is een 32-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Guillaume speelde was KAS Eupen - Royale Union Saint-Gilloise op 2022-09-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Guillaume François in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Guillaume François in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Guillaume François in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Guillaume François een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Guillaume François een assist heeft gegeven in de match.

Stats Guillaume François

Bekijk de matchen en statistieken van Guillaume François. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Guillaume François hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Guillaume

Achternaam

François

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1990-06-03

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Libramont

Nationaliteit

België

Lengte

173 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Guillaume François mee voetbalt bij Royale Union Saint-Gilloise, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook