Gaëtan Coucke

Biografie

Gaëtan Coucke is een 25-jarige voetballer uit België die meestal als doelman speelt. De laatste match die Gaëtan speelde was KV Mechelen - Standard Luik op 2024-05-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gaëtan Coucke in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gaëtan Coucke in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gaëtan Coucke in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gaëtan Coucke een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gaëtan Coucke een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gaëtan Coucke

Bekijk de matchen en statistieken van Gaëtan Coucke. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gaëtan Coucke hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Gaëtan Coucke

Het laatste nieuws gerelateerd aan Gaëtan Coucke. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Gaëtan

Achternaam

Coucke

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-11-03

Geboorteland

België

Afkomst

België

Lengte

187 cm

Gewicht

83 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gaëtan Coucke mee voetbalt bij KV Mechelen, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook