Frank Boya

Biografie

Frank Boya is een 27-jarige voetballer uit Kameroen die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Frank speelde was Amiens - Auxerre op 2024-05-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Frank Boya in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Frank Boya in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Frank Boya in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Frank Boya een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Frank Boya een assist heeft gegeven in de match.

Stats Frank Boya

Bekijk de matchen en statistieken van Frank Boya. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Frank Boya hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Frank Boya

Het laatste nieuws gerelateerd aan Frank Boya. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Frank

Achternaam

Boya

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-07-01

Geboorteland

Kameroen

Geboorteplaats

Douala

Afkomst

Kameroen

Lengte

190 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Frank Boya mee voetbalt bij STVV Sint-Truiden, Cameroon, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook