Fábio Daniel Soares Silva

Biografie

Fábio Daniel Soares Silva is een 20-jarige voetballer uit Portugal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Fábio Daniel speelde was STVV Sint-Truiden - RSC Anderlecht op 2022-08-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fábio Daniel Soares Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fábio Daniel Soares Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fábio Daniel Soares Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fábio Daniel Soares Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fábio Daniel Soares Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fábio Daniel Soares Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Fábio Daniel Soares Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fábio Daniel Soares Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fábio Daniel

Achternaam

Soares Silva

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2002-07-19

Geboorteland

Portugal

Nationaliteit

Portugal

Lengte

185 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fábio Daniel Soares Silva mee voetbalt bij Wolves, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook