Dylan Mbayo

Biografie

Dylan Mbayo is een 21-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Dylan speelde was RWDM - KV Kortrijk op 2022-11-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dylan Mbayo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dylan Mbayo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dylan Mbayo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dylan Mbayo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dylan Mbayo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dylan Mbayo

Bekijk de matchen en statistieken van Dylan Mbayo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dylan Mbayo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Dylan Mbayo

Het laatste nieuws gerelateerd aan Dylan Mbayo. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Dylan

Achternaam

Mbayo

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2001-10-11

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dylan Mbayo mee voetbalt bij KV Kortrijk, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook