Didier Lamkel Ze

Biografie

Didier Lamkel Ze is een 26-jarige voetballer uit Kameroen die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Didier speelde was JS Kabylie - Wydad AC op 2023-02-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Didier Lamkel Ze in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Didier Lamkel Ze in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Didier Lamkel Ze in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Didier Lamkel Ze een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Didier Lamkel Ze een assist heeft gegeven in de match.

Stats Didier Lamkel Ze

Bekijk de matchen en statistieken van Didier Lamkel Ze. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Didier Lamkel Ze hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Didier Lamkel Ze

Het laatste nieuws gerelateerd aan Didier Lamkel Ze. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Didier

Achternaam

Lamkel Ze

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1996-09-17

Geboorteland

Kameroen

Geboorteplaats

Bertoua

Nationaliteit

Kameroen

Lengte

192 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Didier Lamkel Ze mee voetbalt bij KV Kortrijk, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook